Login

NewbornWellness.dk

Fysiurgisk Massage m.m.

NYHED

WORKSHOP :Tag energien tilbage til dit centrum, og LEV.  Del  1 og 2

har du tabt pusten, føler dig stresset, fortæller kroppen at nu er det snart nok, er energien på retur.

så kom på workshop, hvor du vil Arbejde med dine energier, via meditation, hypnose, krystaller, øvelser osv. Du vil få redskaber til at opgraderer din energi, under workshop del 1 vil du oven i få en 1/2 times Nakke/ skulder/ ansigtsmassage af Fysiurgisk massør/ sportsmassør Morten Nørgaard, på 2 del vil du få tilbudt Akupunktur hvis du skal have frigjort energi på et fysisk sted der smerter. alt dette til en pris af 1250,00 pr gang. Workshop er i Melby  fra Kl 9:30 - 14:30, datoer kommer snarest, skriv til mig hvis du skal med. Kun få pladser.  Hvis der er interesse for det, er der mulighed for at lave det på Bornholm senere på året. Ps der vil blive mulighed for at se og købe krystaller på dagen

Englekort Oplæg 

Er uddannet og certificeret hos Britta Baumann

Går du og tumler med nogle spørgsmål, som er svære at finde svar på, mangler du lidt kærlig vejledning i din retning, så du kan komme videre, så prøv et englekort oplæg.

Spørg om det du har på hjertet, stil englene  fra 1-3 spørgsmål pris ialt 400 kr.

gå ind under KONTAKT og send mig spørgsmålene, når jeg har modtaget betaling, vil der gå ca 1 uge før du modtager dine svar pr. Email.

Der kan være mange grunde til at du ikke ønsker en fedmeoperation, nu tilbydes Gastric band hypnose, med stor effekt.

 

Gør det NU, giv dig selv den gave.

Behandlingerne 3 i alt gives Både i Tejn( Bornholm) og i Nordsjælland

Med hypnose kan du opnå større selvtilfredshed,

Et gladere liv, med mere energi og kærlighed

 Har du brug for hjælp til at nå målet. Du er altid velkommen til at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig, så du kan nå dine mål.